De trainer

Velen van jullie kennen mij al als Robin de tennisleraar, maar ik wil jullie in dit stukje graag wat meer over mezelf vertellen. 

Ik ben Robin Salvatori, geboren in Fabriano (Italië).

Ik ben begonnen met tennissen toen ik 7 jaar oud was. Al snel kwam ik bij de bond terecht. In de leeftijdscategorie t/m 12 jaar stond ik nummer 4 van Nederland. Op mijn 13e speelde ik competitie bij T.C.H. in het tweede seniorenteam, waar we ook kampioen mee zijn geworden.Op mijn 14e ben ik verhuisd naar Italië om aan mijn droom als proftennisser te werken. Ik trainde in Italië bijna elke dag 6 uur, 4 uur tennis en 2 uur conditietraining.

Digital StillCamera

Toen ik 16 was stond ik nummer 28 van Europa.Mijn beste resultaten waren:

  • Winnaar in de dubbel op het internationale toernooi in Fioggia (eta 2)
  • Halve finale in Chambon Sur Lignon in Frankrijk (eta 2)
  • Halve finale dubbel in Brussel , Foligno
  • Kwart finale in San Marino, Foligno, Brussel.
  • Deelname aan meerdere 10.000 dollar toernooien.

(eta 2 =categorie van het toernooi, eta 1 = de hoogste categorie )

Digital StillCamera

In 2008 ben ik terug gekomen naar Nederland en ben ik als trainer gaan werken bij Tennis-Factory. Zo ben ik bij T.C.H. gekomen als trainer, wat ik heel leuk vind, omdat het toch altijd een beetje mijn club is gebleven.

 Ook vanaf het zomerseizoen 2010 blijf ik de trainer van T.C.H, alleen niet meer voor Tennis-Factory. Ik ga dat doen met mijn eigen tennisschool “Tutto Tennis”. Met mijn eigen tennisschool wil ik iedereen kennis laten maken met alles wat er bij tennis hoort, van een leuke recreatieve sport tot aan tennis als topsport. 

Ik geef les aan junioren en senioren, senioren mogen mij altijd benaderen om samen tot het juiste trainingsplan te komen!

Voor de jeugd ben ik dan ook heel blij met de samenwerkingsverband tussen TCH en TVV in 2015, ik hoop hiermee nog meer kinderen te bereiken en enthousiast te maken

Dus jullie zullen nog veel van mij horen!
Robin Salvatori
Tel: 06-34011116 – Email: tuttotennis.rs@gmail.com