Lidmaatschap

Tennis is de tweede sport van ons land en dat is niet zo gek want iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden.

Kom ook tennissen bij Jeugdtennis Haaksbergen! 

Klik hier voor de proeflessen

Klik hier voor jeugd lidmaatschap

Jeugdtennis Haaksbergen beschikt over twee locaties met in totaal 12 tennisbanen: het ene tennispark is gelegen op Park Scholtenhagen beschikt zes All-weatherbanen. Het tweede park ligt in de Veldmaat en ook hier liggen zes prachtige kunstgrasbanen. Alle velden zijn nagenoeg het gehele jaar door bespeelbaar. In de sfeervolle clubhuizen zijn kleedkamers en douches, als ook gezellige kantines.

De tennisparken zijn het gehele jaar geopend en afhankelijk van de weersomstandigheden kan er door leden zeven dagen in de week getennist worden vanaf zonsopgang tot 24.00 uur. Gedurende de avond kan op alle banen de professionele verlichting worden ingeschakeld.

Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op onze tennisbanen. Naast trainingen, competities en toernooien voor alle niveaus, worden er nog allerlei andere activiteiten georganiseerd waaronder het jaarlijks terugkerende gezellige kamp voor de jeugd.

Wat is het belang van training voor het spelen van tennis? 

Tennis is een sport waar veel techniek aan te pas komt. Hoe meer je de techniek beheerst, hoe plezieriger het wordt om het tennisspel te spelen. En techniek kun je leren op de training, hoe meer je traint, hoe meer je leert. Daarnaast is het natuurlijk van het grootste belang dat er naast de training ook zelf geoefend wordt. 

De tennistrainingen bij Jeugdtennis Haaksbergen worden momenteel verzorgd door toptrainer Robin Salvatori.

Bij Jeugdtennis Haaksbergen wordt de volgende training aangeboden: 

  • Periode Vanaf maand van opgave tot wederopzegging
  • Aantal lessen 36 per jaar
  • Trainingsdagen afhankelijk van leeftijd/niveau
  • Duur van de training 50 minuten
  • Groepsgrootte Maximaal 8 personen

Voor een nieuw lidmaatschap gelden in 2015/2016 de volgende jaarcontributies:

Periode 1 april 2016 t/m 31 maart 2017

Kosten tennisles junioren t/m 17 jaar € 17,50  per persoon per maandDe werkelijke kosten hiervoor bedragen momenteel € 23,50 per maand per persoon. Echter, onze sponsoren maken het mogelijk dat voor de jeugd € 17,50 per persoon in rekening wordt gebracht.

” Tennisles is alleen mogelijk in combinatie met een lidmaatschap van Jeugdtennis Haaksbergen”

Contributie lidmaatschap Junioren:

13 t/m 17 jaar: € 57,00
10 t/m 12 jaar: € 31,00
t/m 9 jaar:        € 18,00

Voor vragen over lidmaatschap en trainingen kunt u contact opnemen met:
Robin Salvatori (trainer)
Tel 06-340 11 116     

E-Mail: tuttotennis.rs@gmail.com