Recreanten

 

Tennisclub Haaksbergen (TCH) organiseert ‘Open Racketavonden’

Vrijblijvend kennismaken met de tennissport en TCH

Tennisclub Haaksbergen (TCH) organiseert van 15 mei tot en met 28 augustus wekelijks ‘Open Racketavonden’. Leden en niet-leden krijgen de mogelijkheid om gedurende deze periode iedere dinsdagavond kosteloos wedstrijden te spelen. Belangstellenden kunnen op deze manier in een ontspannen sfeer vrijblijvend kennismaken met de tennissport én met TCH.

De ‘Open Racketavonden’ vinden plaats op de tennisvelden van TCH op Sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen. Leden en niet-leden kunnen hier iedere dinsdagavond zowel het enkel- als het dubbelspel spelen. De indeling van de partijen vindt plaats door willekeurig rackets te kiezen. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de sterkte van de spelers. Voor diegenen die geen racket in hun bezit hebben, worden rackets gratis ter beschikking gesteld. En ook de tennisballen worden gratis ter beschikking gesteld.

De racketavonden beginnen om 19.30 uur en de minimum leeftijd is 18 jaar. Sportschoenen zijn verplicht. Voor niet-leden die na augustus verder willen gaan in de tennissport, heeft TCH een leuke contributieaanbieding beschikbaar.

Dus leden van TCH kom gezellig op deze Open Racketavonden en breng niet-leden (buren, familie, kennissen) mee.