Winter abonnement

Winter abonnement 2017/2018 voor niet-leden, slechts voor €60!

De All-weatherbanen van TC Haaksbergen zijn gedurende het gehele jaar, uitgezonderd bij extreme weersomstandigheden, te bespelen. Voor niet-leden hebben wij een speciaal winterabonnement dat loopt van 1 oktober 2017 t/m 31 maart 2018. De kosten voor dit abonnement bedraagt € 60,-. Aanmelden kan via ons inschrijfformulier. Heeft u nog vragen mail dan naar info@tchaaksbergen.nl.
Bij aanmelding krijg je een ledenpas voor het afhangen van de banen.

Wil je ook in het zomer en winter seizoen 2018 bij ons tennissen
(dus t/m 31 maart 2019!) 
dan betaalt je nu slechts € 132,50!

Toegang tot het tennispark

Middels een sleutel die voor leden in de kantine of bij de baancommissaris voor € 5,00 verkrijgbaar is, is het toegangshek te openen. De sleutel geeft tevens via de entree van het clubhuis toegang tot de toiletten en de twee kleedkamers met doucheruimte. In de hal is de verlichting in te schakelen, zodra de tennispartij is afgelopen dienen de lichten direct uitgezet te worden. Uiteraard alleen als er geen wachtenden meer zijn voor de baan.

Graag altijd het ledenpasje ophangen wanneer je gaat tennissen .
DENK AAN HET INSTELLEN VAN DE KLOK !!

Het park is het gehele jaar geopend. De zes All-weatherbanen kunnen bijna altijd bespeeld worden. Alleen bij sneeuw en opdooi kan er niet worden gespeeld om beschadiging te voorkomen.

Diegene die als laatste het park verlaat, heeft als taak te controleren of de entree van het clubhuis op slot is, de baanverlichting is uitgeschakeld en het toegangshek op slot is gedaan.

meer info over de banen, speeltijden en verlichting: klik hier

Downloaden (DOCX, 38KB)