Tennis & Padel-lessen

Training bij TCH
Alle 5 tennisbanen zijn all-weatherbanen zgn. “Provision”. Hierop kan nagenoeg het gehele jaar gespeeld worden. Hierdoor kunnen alle trainingen op ons tennispark buiten gegeven worden en wordt voor de wintertraining niet naar een hal uitgeweken. Voor de trainingsavonden zijn banen gereserveerd. Sinds augustus 2022 zijn ook 2 nieuwe padelbanen in gebruik genomen. Ook in padel worden natuurlijk trainingen verzorgd.

Om tennis- of padeltraining te kunnen volgen bij TCH moet je lid zijn van de vereniging. Ben je nog geen lid, meld je dan aan door ons inschrijfformulier te in te vullen. 

Tennistraining
Tennistrainingen worden op meerdere avonden bij TCH verzorgd door Sanne, Wubbo en Jeroen. Heb je interesse in tennistraining en wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar tennislerarentch@gmail.com. Je kunt alvast aangeven op welke avonden je les kunt volgen en eventueel met wie je zelf graag in een groep tennisles wilt krijgen.

De kosten voor tennistraining bedragen per reeks van 10 lessen € 110,00 per persoon op basis van groepen van 4 personen. De duur van een training is 50 minuten.

Padeltraining
Padeltrainingen worden op meerdere avonden verzorgd door Bramos Padel Academy. Heb je interesse in padel training en wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar j_terbraak@hotmail.com. Je kunt alvast aangeven op welke avonden je les kunt volgen en eventueel met wie je zelf graag in een groep tennisles wilt krijgen.

De kosten voor padeltraining bedragen per reeks van 10 lessen € 110,00 per persoon op basis van groepen van 4 personen. De duur van een training is 50 minuten. Je kunt ook eerst kiezen voor 3 proeflessen padel voor € 36,00.

Bramos Padel Academy zet zich in om het padelspel van een ieder te verbeteren. Als team stimuleren wij elkaar om ons eigen spel te verbeteren en onze kennis over padel te vergroten. Als bedrijf trekken wij onze padelschoenen aan om iedereen te betrekken in het padelavontuur. Dit doen we vanuit passie voor padel. Met als doel om vanuit plezier tot ontwikkeling te komen. 

Hieronder stellen onze trainers zich aan je voor!

Wubbo Hoen

Ik ben Wubbo Hoen, geboren in 1967 en getogen in Drachten. Ik woon sinds 1999 in Haaksbergen en ben ook sinds 1999 lid van de mooiste tennisclub van Haaksbergen, TCH. Ik tennis vanaf mijn 12e jaar, daarnaast heb ik ook vele andere sporten actief gedaan zoals voetbal, badminton, mountainbiken en windsurfen. Zoals je kan zien houd ik van veel verschillende sporten en ben ik breed geïnteresseerd in sporten en bewegen. Toen ik vroeger van het VWO af kwam wilde ik dan ook graag naar de Academie van Lichamelijk Opvoeding. Omdat de beroepsperspectieven voor sportleraren destijds niet zo best waren heb ik toen gekozen om aan de Universiteit van Groningen Economie te gaan studeren. Momenteel werk ik als controller en ben ik projectleider van een Leer en Ontwikkeltraject bij de financiële afdeling van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Omdat ik mij zelf graag uitdaag en graag dingen leer, heb ik vorig jaar besloten om te kijken of ik mijn enthousiasme voor tennis en sporten in het algemeen kan overbrengen op mensen en ben begonnen met de Tennislerarenopleiding A. Inmiddels ben ik sinds juli 2022 in het bezit van het diploma en ga ik samen met Sanne als clubtrainer de trainingen bij TCH coördineren en verzorgen. Inmiddels ben ik in augustus ook begonnen met een nieuwe uitdaging: ik hoop dit jaar ook mijn Padel lerarendiploma te halen.

Tot op de tennisbaan!
Met sportieve groet,

Wubbo (06-14646968)

Sanne Roemaat
Ik ben Sanne Roemaat, geboren in 1982 en getogen in Arnhem. In 2009 ben ik naar Hengelo verhuisd, waar ik nog steeds met veel plezier woon. In mijn jonge tennisjaren heb ik op hoog niveau getennist bij Tennisschool de Rijnkom in Renkum. Hier speelde ik tot mijn 16e bij de beste 30 tennisspeelsters van Nederland. Helaas gooide destijds de Ziekte van Pfeiffer roet in het eten en moest in noodgedwongen stoppen met toptennis.

Tennis is altijd mijn grote passie geweest en gelukkig heb ik de kans gekregen om van mijn passie/hobby mijn werk te gaan maken. Vanaf 5 september ga ik starten met de Tennislerarenopleiding (A) van de KNLTB in Wierden. Hier heb ik ontzettend veel zin in. Vanaf medio november ‘22 zal ik gaan starten met de tennislessen op TCH. Ik kijk er met veel plezier naar uit om onderdeel te worden van de vereniging en mijn enthousiasme over te brengen. Mocht je in de komende tijd al vragen hebben dan hoor ik het graag en anders zie ik je snel op en rond de tennisbaan.

Met sportieve groet,

Sanne

Jeroen Rensen
Jeroen is een zeer ervaren tennistrainer en ook al jaren tennistrainer bij TCH. Zowel beginners als gevorderden zijn zeer enthousiast over de lesinhoud waarin Jeroen iedere speler weer veel bij weet te brengen. Jeroen is dan ook vaak op onze club te vinden samen met zijn hondje!