Tennislessen

Tennispark TCH
Alle 6 gravelbanen zijn in 2008 en 2013 gewijzigd in all-weatherbanen zgn. “Provision”. Hierop kan nagenoeg het gehele jaar gespeeld worden. Dit laatste heeft tot gevolg dat alle trainingen in eigen huis gegeven worden en voor de wintertraining niet naar een hal wordt uitgeweken. Voor de trainingsavonden zijn banen gereserveerd. Zie voor vrije banen tijdens de training het banenschema op het mededelingenbord.

Tennisschool Twente
Tennisschool Twente, de tennisschool van Gert-Jan Kortman, verzorgt de tennislessen op ons tennispark voor zowel jeugd- als seniorleden van TCH. Gert-Jan Kortman is de eigenaar van Tennisschool Twente. Hij is een gekwalificeerde, gediplomeerde en ervaren tennisleraar en meermaals Nederlands kampioen veteranen geweest in de dubbel en in de enkel. Ook heeft hij meerdere malen Nederland vertegenwoordigd op het WK veteranen met het Nederlands team. Lees hier meer over de trainer. Naast Gert-Jan worden er ook tennislessen gegeven door Jeroen Rensen en René Brons. Beide mannen zijn ook ervaren tennistrainers die binnen verschillende verenigingen al vele lessen hebben verzorgd.

Tennislessen en kosten zomer- en winterperiode
De kosten voor een tennisles bedragen voor de zomerperiode € 170,- per persoon voor 16 weken (= 16 lessen) op basis van groepen van 4 personen. De zomerperiode start normaliter in de eerste week van april. In de winterperiode worden kortere lesseries aangeboden. In geval van slecht weer zijn er zo meer mogelijkheden om lessen in te halen en/of door te schuiven. Het lesgeld wordt dan uiteraard pro rato aangepast naar het aantal lessen dat wordt afgesproken.

Proeflessen
Twijfel je nog of je tennisles wilt nemen? Neem dan contact op met Tennisschool Twente om een proefles in te plannen!

Competitietrainingen en thematrainingen
Vanaf maart worden een aantal competitietrainingen aangeboden en vanaf de zomerperiode in april zal het mogelijk zijn om (ook) voor thematrainingen in te schrijven. Dit zijn korte lesseries waar jij je voor in kunt schrijven om bepaalde slagen of spelsituaties extra te oefenen. De planning hiervoor zal tijdig kenbaar worden gemaakt.

Groepsindeling
Bij de groepsindeling wordt door Tennisschool Twente gekeken naar meerdere aspecten. Vanzelfsprekend wordt er op niveau ingedeeld maar daarnaast spelen zaken als persoonlijkheid, mentaliteit en leeftijd ook een rol. Dit alles om voor iedereen kwalitatief goede trainingen te geven waar iedereen ook veel plezier aan beleefd.

Contactgegevens om aan te melden
Heb je interesse in tennisles bij TCH, dan kun je contact opnemen met Gert-Jan om je lessen in te plannen. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06 33693285 en/of via e-mailadres tennisschooltwente@gmail.com. Je kunt bij je aanmelding aangeven op welke avonden je les kunt volgen en eventueel met wie je zelf graag in een groep tennisles wilt krijgen.

Lid worden bij TCH
Om tennisles te kunnen volgen bij TCH moet je lid zijn van de vereniging. Ben je nog geen lid, meld je dan aan door ons inschrijfformulier te in te vullen. Tot het einde van dit jaar profiteer je nog van het welkomstabonnement: tennissen voor slechts € 1 per week!